I Norge finnes det mange sykkelklubber. Ønsker du å bli del av en, kan CK Elverum være et bra alternativ. I denne sykkelklubben er det et godt og sammensveiset miljø, og nye sykkelentusiaster ønskes hjertelig velkommen. Sykkelklubben arrangerer hyggelige sykkelturer i Elverum og omegn, der både store og små kan bli med. Her er det rom for alle som liker å sykle, enten det er snakk om barn, ungdom eller voksne. Sykkelklubben ferdes både på landevei og i mer utfordrende terreng, og er også med i konkurranser og triatlon. Treninger arrangeres året rundt, sommer som vinter. Hold deg i form med CK Elverum.

Medlemsfordeler

Dersom du vil bedrive idretts-aktiviteter sammen med CK Elverum, må du naturligvis også få et medlemskap i sykkelklubben. Du betaler da et medlemskontingent som vil gå til drift av klubben. Du vil få flere fordeler ved å være medlem, som for eksempel tilgang til felles treningstimer sammen med trenere og instruktører, og du kan bli med på felles opplegg ved forskjellige ritt. I tillegg kan du bli med på hyggelige klubbkvelder, og få gunstige rabatter via klubbens utstyrssponsor. Du må ikke nødvendigvis være aktiv syklist selv om du ønsker å støtte klubben, du er nemlig også hjertelig velkommen som administrativ utøver!

Hvordan bli medlem i CK Elverum?

Hvis de overnevnte fordelene høres fristende ut, kan du enkelt bli medlem av denne flotte sykkelklubben. Det eneste du trenger å gjøre, er å lage en brukerprofil via Min Idrett, og melde deg direkte inn i klubben – helt enkelt. Dersom du ønsker medlemskap for hele familien, kan du sende en e-post til post@ckelverum.no. I 2019 er medlemskontingenten for voksne på 350 kroner, mens barn kun koster 150 kroner. For en hel familie er prisen 600 kroner. Hvilket medlemskap passer best for deg? Ta gjerne kontakt med sykkelklubben direkte for gode tips og råd før du eventuelt velger å registrere deg.

Sykkelskole for barn

Barn i Elverum kan få gleden av å delta på CK Elverum sin lærerike sykkelskole. Her er det fokus på å ha det gøy sammen, og samtidig holde seg i aktivitet. I tillegg vil barna lære seg grunnleggende sykkelteknikk, noe som danner grunnlag for videre trening og moro på sykkelen. Meld barna inn i dag, og hjelp dem å få et solid grunnlag innen sykkelsporten. Lærer de seg grunnleggende sykling i ung alder, er sjansen stor for at de blir «bitt av basillen» og vil holde seg i aktivitet uten at du trenger å mase. Å sykle er kjempemoro!

Viktig å huske på før barna blir med på sykkelskole

CK Elverum oppfordrer foreldre til å bli med på sykkeltrening sammen med barna. Da kan du lære litt om sykling selv også, og det skader jo ikke. Sykkelskolen er delt inn i tre deler, nemlig velkomstmøtet med oppvarming, introduksjon til nye øvelser og gjennomføring av disse, samt sykling i felt og en oppsummeringsdel. Alle som deltar må dessuten ha hjelm som sitter bra på hodet, en sykkel som er velfungerende (med gode bremser, riktig dekktrykk, fungerende gir og lignende), drikkeflaske og gode klær som passer til værforholdene. CK Elverum sin sykkelskole har oppstart hver vår, og dette vil annonseres på nettsiden og Facebook.

Fakta om CK Elverum

Elverum kommune hadde tidligere to ulike sykkelklubber, nemlig JH-sykkel og Elverum Sykleklubb. Formålet med disse var å fremme konseptet sykling innen de rammer som er satt av Norges Idrettsforbund. I dag er de to sykkelklubbene satt sammen til CK Elverum, noe som skjedde i 2015. Dette gjør det mulig å profilere sykkelidretten på en enda mer effektiv måte, og klubben er enda mer synlig i Elverum enn tidligere. Med ett felles sykkelmiljø ønskes alle velkommen, og klubben er stor nok til å faktisk kunne utgjøre en forskjell takket være bedre økonomi enn tidligere. Elverum er en flott og stor kommune med vakker natur – bli med du også!